Najbolj
prodajani trampolin

SEDAJ PO IZJEMNI CENI: SAMO 159€

VSI BAZENI 30% CENEJE

IZKORISTITE PREDSEZONSKI POPUST S PROMO KODO MAR23

Vaterpolo

OGLEJTE SI VRHUNSKE ŽOGE

MALMSTEN

Previous
Next

PRIPOROČAMO

IZPOSOJA SUP-ov

DNEVNI, VIKEND IN TEDENSKI NAJEM

Pooblaščeni
servis

Smo pooblaščeni servis za Aqua Marina, Too Much, Zray, Skiffo in Coasto SUP desk, trampolinov, MSpa masažnih bazenov, Intex bazenov in dodatne opreme.

Neskončna
Avantura

Ko veslanje postane užitek!

Zabava za
Vso družino

Zagotovljena osvežitev v vročih poletnih dneh in zabava za celo družino.

Preberite zanimive novice

Novice in novosti

Supanje je zabava za vso družino, supate lahko s prijatelji, sami, s svojimi štirinožci,… obenem pa je veslanje na SUPu izredno koristno za vaše zdravje! Ker je ohranjanje zdravja in krepitev imunskega sistema vedno bolj pomembno, bomo spodaj našteli nekaj pozitivnih učinkov, ki jih ima supanje na vaše zdravje.
Pri TooMuch.si vemo, da prihajajo lahkotnejši časi, polni uživanja, sprostitve in druženja. Naš predlog za popestritev prihajajočih dni je enostaven – postavite si domači bazen! Včasih je opcij preveč, zato smo se odločili, da vam damo nekaj smernic za lažjo izbiro primernega bazena za vas in vašo družino.
Hej, bodoči suparji in tisti, ki vas je za ta šport potrebno še malo prepričati! Supanje je najhitreje rastoči vodni šport – in to vsekakor ni presenetljivo. Je namreč kombinacija zabave in odlične rekreacije! Poleg deske potrebujete za supanje še nekaj dodatne opreme.

Imate vprašanje, želite izvedeti več?

Stopite v stik z nami in z veseljem vam bomo pomagali! Kontaktirajte nas na +386 70 338 841 ali na info@toomuch.si