Aqua Marina Beast napihljiv SUP 10'6" 320 x 81 cm
AQUA-MARINA-Model-BT-21BEP-9
Aqua Marina Beast napihljiv SUP 10'6" 320 x 81 cm
-46%

Aqua Marina napihljiv SUP BEAST 10’6″, BT-21BEP

Šifra: BT-21BEP
Razpoložljivost: Na zalogi
Dostava: 1 - 3 dni

Beast je drugi iz linije Aqua Marina All-Around Advanced,

ki je sinonim za vsestranskost in kvaliteto.

  • Dimenzije: 320 x 81 x 15 cm
  • Max. nosilnost: 140 kg

299,00 

Najnižja cena v zadnjih 30 dneh: 329,00 

53 na zalogi

-
+
Šifra: BT-21BEP
Razpoložljivost: Na zalogi
Dostava: 1 - 3 dni

Oznake

[leanpay_product_page]

Opis

Beast je drugi iz linije Aqua Marina All-Around Advanced, ki je sinonim za vsestranskost in kvaliteto.

Je napihljiv sup, ki bo primeren tudi za izkušenejše veslače, saj je izredno stabilen tudi pri hitrejšem veslanju in v vseh vodnih razmerah. Je lahko vodljiv in izredno okreten, ima dobro stabilnost in dosega srednje hitrosti. Deska ima posodobljen dizajn in prepričani smo, da vas bo navdušila s svojim svežim izgledom!

Novost! V setu je poleg deske tudi nahrbtnik z zadrgo za še lažje prenašanje. V nahrbtnik boste poleg deske enostavno pospravili tudi en snemljiv sredinski smernik in 3-delno nastavljivo aluminijasto veslo. Skozi D-obročke lahko z lahkoto napeljete elastiko, ki bo vaš tovor ali prtljago držala pri miru. EVA podloga na sredini deske bo skrbela, da vam ne bo zdrsnilo, neoprenski ročaj pa za to, da boste desko brez problema nosili. Kompletu je priložena še varnostna vrvica, ki jo na eni strani pritrdite na D-obroček na SUPu, drugi konec pa si namestite okrog gležnja. Poskrbela pa bo za to, da boste v primeru padca lažje ponovno zlezli na SUP, pa tudi, da vam deske ne bo odneslo.

All Around Advanced supi so togi, lahki in trpežni. Primerni so za mirne vode, pa tudi manjše valove. Vsi supi iz te linije imajo tudi “kick-pad”, dvignjen zadnji del EVA-podloge, kamor se lahko uprete, če želite desko sunkovito obračati.

Sup ima 1 leto garancije.

V kompletu: nahrbtnik, Double Action zračna tlačilka, 1 sredinski smernik, aluminijasto razstavljivo in nastavljivo veslo, varnostna vrvica (leash), set za popravilo

Model: BT-21BEP
Prostornina: 300 L
Dimenzije (v cm): 320 x 81 x 15
Neto teža deske: 8,7 kg
Optimalna obremenitev: 120 kg
Maksimalna obremenitev: 140 kg
Smerniki: 1 sredinski
Maksimalni zračni tlak: 15 psi
Tehnologija: Lightweight Drop Stitch

Dodatne informacije

Teža 8,7 kg
EAN

6954521606866

EAN

Dobro je vedeti

Hej, bodoči suparji in tisti, ki vas je za ta šport potrebno še malo prepričati! Supanje je najhitreje rastoči vodni šport – in to vsekakor ni presenetljivo. Je namreč kombinacija zabave in odlične rekreacije! Poleg deske potrebujete za supanje še nekaj dodatne opreme.