AquaMarina-Kayak-Package-Cascade-2-1536x1536-1
AQUA-MARINA-Product-BT-21CAP-6-scaled-1
AQUA-MARINA-Model-BT-21CAP-8-scaled-1
AQUA-MARINA-Model-BT-21CAP-6-scaled-1
AquaMarina-Kayak-Package-Cascade-2-1536x1536-1
-6%

Aqua Marina napihljiv SUP/kajak CASCADE 11’2″, BT-21CAP

Šifra: BT-21CAP
Razpoložljivost: Razprodano
Dostava: 1 - 3 dni

Cascade je ena od novitet v vrstah Aqua Marine. Sup, ki je obenem tudi kajak? Kaj boljšega!
Bit življenja je odkrivanje neznanega in doživljanje novih stvari – in CASCADE je ustvarjen prav za to! Je izjemno vsestranska deska, ki vas bo popeljala na popotovanje po skritih jezerskih kotičkih, morskih zalivih in na daljše ture.

799,00 

Najnižja cena v zadnjih 30 dneh: 849,00 

Ni na zalogi

Šifra: BT-21CAP
Razpoložljivost: Razprodano
Dostava: 1 - 3 dni

Oznake

[leanpay_product_page]

Opis

Cascade je ena od novitet v vrstah Aqua Marine. Sup, ki je obenem tudi kajak? Kaj boljšega!
Bit življenja je odkrivanje neznanega in doživljanje novih stvari – in CASCADE je ustvarjen prav za to! Je izjemno vsestranska deska, ki vas bo popeljala na popotovanje po skritih jezerskih kotičkih, morskih zalivih in na daljše ture. Cascade je namenjen suparjem z vsemi nivoji predznanja, predvsem dobro pa se bodo na njem počutili začetniki, saj je s svojimi 89 cm širine izredno stabilen pri veslanju v stoje (stojite v sredinskem spuščenem delu Cascade). Debelina tega supa je 20 cm, kar pomeni, da lahko udobno sedite v njem in se pokrijete s krovnico, ki vas bo obvarovala pred vdorom vode. Obstaja pa še 3. možnost uporabe tega supa – na desko lahko pritrdite kajak sedež (priložen) in pustite, da vam noge počivajo v odprtini na sredini supa.

INOVACIJA! Cascade je sup z dvema komorama, eno zunanjo in eno, ki jo vstavite v kokpit kajaka, kadar želite supati, ali pa jo odstranite, kadar Cascade spremenite v kajak. Skozi D-obročke na sprednjem in zadnjem delu supa boste z lahkoto napeljali elastiko, ki bo vso vašo opremo ali prtljago držala pri miru. Sup ima dva ročaja na notranjih straneh kokpit za lažje prenašanje. Za kokpitom je kvalitetna EVA podloga, na njej pa ježek in D obročki za pritrditev kajak sedeža. Krovnica je enostavno prilagodljiva. Cascade ima dva klasična sredinska smernika, kar v kombinaciji z obliko supa (širok srednji in ošiljen sprednji del), odlično drži smer in gladko drsi po vodni gladini.
V kompletu je seveda tudi Double Action Liquid Air V1 zračna tlačilka, ki bo v pomoč pri napihovanju deske in obeh stranskih komor. Supu pripada razstavljivo in nastavljivo Dual-Tech 2-v-1 veslo za SUP in kajak, prostoren nahrbtnik z zadrgo za prenašanje zloženega supa in pripadajoče opreme, za varnost je priložena varnostna vrvica. Stabilnost in okretnost sta glavni značilnosti tega SUP-kajaka, ki vas bosta popeljali dogodivščinam naproti!

Sup ima 1 leto garancije.

V kompletu: Double Action Liquid Air V1 zračna tlačilka, 2 sredinska smernika, Dual-Tech 2-v-1 razstavljivo in nastavljivo SUP-kajak veslo, kajak sedež, krovnica za kajak, varnostna vrvica (leash), set za popravilo

Model: BT-21CAP
Prostornina: 470 L
Dimenzije (v cm): 340 x 89 x 20 cm
Neto teža deske: 13 kg
Optimalna obremenitev: 190 kg
Maksimalna obremenitev: 220 kg
Smerniki: 2 sredinska
Posebnosti: 2 zračni komori, hibrid med SUPom in kajakom
Maksimalni zračni tlak: 15 psi / 10 psi (notranja komora)
Barva: modra + siva

Dodatne informacije

Teža 13 kg
Dimenzije 43,5 × 33 × 102 cm
EAN

6954521607092

EAN

Dobro je vedeti

Hej, bodoči suparji in tisti, ki vas je za ta šport potrebno še malo prepričati! Supanje je najhitreje rastoči vodni šport – in to vsekakor ni presenetljivo. Je namreč kombinacija zabave in odlične rekreacije! Poleg deske potrebujete za supanje še nekaj dodatne opreme.