Aqua Marina CORAL 10'2" BT-22COP
Aqua-Marina-model-BT-22COP-7
Aqua-Marina-model-BT-22COP-3
Aqua Marina CORAL 10'2" BT-22COP
-47%

Aqua Marina napihljiv SUP CORAL 10’2″, BT-22COP

Šifra: BT-22COP
Razpoložljivost: Razprodano
Dostava: 1 - 3 dni

Že drugo leto ta koralna članica All Around Advanced kolekcije navdušuje ženske širom sveta. Coral je zares vsestranska deska za ženske.

Je namreč nekoliko širša kot klasični supi njene dolžine (ima 78 cm širine), prinaša še malo več stabilnosti, obenem pa ta širina ne ogroža njene okretnosti.

289,00 

Najnižja cena v zadnjih 30 dneh: 289,90 

Ni na zalogi

Šifra: BT-22COP
Razpoložljivost: Razprodano
Dostava: 1 - 3 dni

Oznake

[leanpay_product_page]

Opis

Že drugo leto ta koralna članica All Around Advanced kolekcije navdušuje ženske širom sveta. Coral je zares vsestranska deska za ženske.

Je namreč nekoliko širša kot klasični supi njene dolžine (ima 78 cm širine), prinaša še malo več stabilnosti, obenem pa ta širina ne ogroža njene okretnosti. Je izredno vsestranski SUP, popoln za do eno odraslo veslačico, ki ji veliko pomeni lahkotnost in vodljivost. Dodatno vrednost prinašata še dva D-obročka na stranici supa, na katera lahko pritrdite pas za nošnjo prek ramena. LETOŠNJA NOVOST: Dodatki v isti barvni shemi kot je deska!

V kompletu je nahrbtnik z zadrgo za še lažje prenašanje. Deski pripadata en snemljiv sredinski racing smernik in 3-delno nastavljivo aluminijasto veslo, lopatko. Skozi D-obročke lahko z lahkoto napeljete elastiko, ki bo vaš tovor ali prtljago držala pri miru. EVA podloga na sredini deske bo skrbela, da vam ne bo zdrsnilo, neoprenski ročaj pa za to, da boste desko brez problema nosili. All Around Advanced supi so togi, lahki in trpežni. Primerni so za mirne vode, pa tudi manjše valove. Vsi supi iz te linije imajo tudi “kick-pad”, dvignjen zadnji del EVA-podloge, kamor se lahko uprete, če želite desko sunkovito obračati. LETOŠNJI EDICIJI so – poleg ostalih dodatkov – priloženi tudi nahrbtnik, veslo in racing smernik v enaki barvi kot Coral deska. Bodite opazne!
Sup ima 1 leto garancije.

V kompletu: nahrbtnik na zadrgo, Double Action zračna tlačilka Liquid Air 2, 1 sredinski racing smernik, aluminijasto razstavljivo in nastavljivo veslo, varnostna vrvica (leash), set za popravilo

Model: BT-22COP
Prostornina: 230 L
Dimenzije (v cm): 310 x 78 x 12
Neto teža deske: 8,6 kg
Optimalna obremenitev: 85 kg
Maksimalna obremenitev: 105 kg
Smerniki: 1 sredinski
Maksimalni zračni tlak: 15 psi
Barva: koralna

Dodatne informacije

Teža 8,6 kg
Dimenzije 43,5 × 25,5 × 90,5 cm
EAN

6954521607177

EAN

Dobro je vedeti

Hej, bodoči suparji in tisti, ki vas je za ta šport potrebno še malo prepričati! Supanje je najhitreje rastoči vodni šport – in to vsekakor ni presenetljivo. Je namreč kombinacija zabave in odlične rekreacije! Poleg deske potrebujete za supanje še nekaj dodatne opreme.