Aqua Marina napihljiv SUP HYPER 12'6", BT-21HY02
AQUA-MARINA-Model-BT-21HY02-9-scaled
Aqua Marina napihljiv SUP HYPER 12'6", BT-21HY02
-40%

Aqua Marina napihljiv SUP HYPER 12’6″, BT-21HY02

Šifra: BT-21HY02
Razpoložljivost: Razprodano
Dostava: 1 - 3 dni

Pri supanju gre za neskončne dogodivščine in Hyper linija je ustvarjena ravno za to! Če radi veslate na daljše razdalje, je Hyper odličen sup, primeren za avanture in raziskovanje skritih obmorskih kotičkov.

399,00 

Najnižja cena v zadnjih 30 dneh: 449,00 

Ni na zalogi

Šifra: BT-21HY02
Razpoložljivost: Razprodano
Dostava: 1 - 3 dni

Oznake

[leanpay_product_page]

Opis

Pri supanju gre za neskončne dogodivščine in Hyper linija je ustvarjena ravno za to!

Če radi veslate na daljše razdalje, je Hyper odličen sup, primeren za avanture in raziskovanje skritih obmorskih kotičkov. Enostavna za veslanje, hitra in udobna – Hyper deska ima še eno posebnost. Tehnologija dvojne komore, ki deski daje dodatno togost in zagotavlja večjo varnost pred nepričakovanimi poškodbami. Ta verzija je daljša, s 381 cm in malce širša, z 81 cm, ima pa kar 170 kg nosilnosti. Z letošnjo sezono ima deska tudi posodobljen dizajn in prepričani smo, da vas bo navdušila s svojim svežim izgledom!

Touring deski sta oblikovani za dogodivščine brez konca. Popolni sta za raziskovanje in odkrivanje, z njima lahko odveslate tudi na večdnevne ture. Ker kompletu veslo ni priloženo, vam priporočamo nakup lažjih vesel, saj se bo na daljših turah zagotovo poznala njihova teža (npr. Solid, Carbon Guide/PRO/X). Skozi D-obročke lahko z lahkoto napeljete elastiko, ki bo vaš tovor ali prtljago držala pri miru. EVA podloga na sredini deske bo skrbela, da vam ne bo zdrsnilo, neoprenski ročaj pa za to, da boste desko brez problema nosili. Tehnologija dvojne komore nudi deski neprekosljivo togost in stabilnost, zaradi česar je Hyper popoln za prevažanje tudi npr. kamping opreme. Volumen deske bo vas in vašo prtljago držal nad vodo na suhem, pri čemer pa zaradi oblike deske vseeno ne boste izgubljali na hitrosti. Hyper je sup za vse raziskovalce!

Sup ima 1 leto garancije.

V kompletu: nahrbtnik, Double Action zračna tlačilka, 1 sredinski smernik, varnostna vrvica (leash), set za popravilo

Model: BT-21HY02
Prostornina: 370 L
Dimenzije (v cm): 381 x 81 x 15
Neto teža deske: 12 kg
Optimalna obremenitev: 125 kg
Maksimalna obremenitev: 170 kg
Smerniki: 1 sredinski dirkalni
Posebnosti: dve komori
Maksimalni zračni tlak: 15 psi/10 psi (notranja komora)

Dodatne informacije

Teža 12 kg
EAN

6954521606903

EAN

Dobro je vedeti

Pri TooMuch.si vemo, da prihajajo lahkotnejši časi, polni uživanja, sprostitve in druženja. Naš predlog za popestritev prihajajočih dni je enostaven – postavite si domači bazen! Včasih je opcij preveč, zato smo se odločili, da vam damo nekaj smernic za lažjo izbiro primernega bazena za vas in vašo družino.