AquaMarina-SUP-Package-Magma-1
AQUA-MARINA-Model-BT-21MAP-4-scaled
AquaMarina-SUP-Package-Magma-1
-39%

Aqua Marina napihljiv SUP MAGMA 11’2″, BT-21MAP

Šifra: BT-21MAP
Razpoložljivost: Na zalogi
Dostava: 1 - 3 dni

Po velikosti tretja predstavnica Aqua Marina linije All Around Advanced je Magma, oranžna gospodična s kar 145 kg nosilnosti, kar pomeni, da lahko s seboj vzamete še koga!

339,00 

Najnižja cena v zadnjih 30 dneh: 329,00 

4 na zalogi

-
+
Šifra: BT-21MAP
Razpoložljivost: Na zalogi
Dostava: 1 - 3 dni

Oznake

[leanpay_product_page]

Opis

Po velikosti tretja predstavnica Aqua Marina linije All Around Advanced je Magma, oranžna gospodična s kar 145 kg nosilnosti, kar pomeni, da lahko s seboj vzamete še koga! Zaradi svojega razmerja med širino in dolžino je izjemno stabilna in primerna tako za rekreativce, kot za izkušenejše suparje. Z letošnjo sezono ima deska tudi posodobljen dizajn in prepričani smo, da vas bo navdušila s svojim svežim izgledom!

V setu je nahrbtnik z zadrgo za še lažje prenašanje. Supu pripadata en snemljiv sredinski smernik in 3-delno nastavljivo aluminijasto veslo. Skozi D-obročke lahko z lahkoto napeljete elastiko, ki bo vaš tovor ali prtljago držala pri miru. EVA podloga na sredini deske bo skrbela, da vam ne bo zdrsnilo, neoprenski ročaj pa za to, da boste desko brez problema nosili. All Around Advanced supi so togi, lahki in trpežni. Primerni so za mirne vode, pa tudi manjše valove. Vsi supi iz te linije imajo tudi “kick-pad”, dvignjen zadnji del EVA-podloge, kamor se z zadnjo nogo lahko uprete, če želite desko sunkovito obračati.

Sup ima 1 leto garancije.

V kompletu: nahrbtnik, Double Action zračna tlačilka, 1 sredinski smernik, aluminijasto razstavljivo in nastavljivo veslo, varnostna vrvica (leash), set za popravilo

Model: BT-21MAP
Prostornina: 330 L
Dimenzije (v cm): 340 x 84 x 15
Neto teža deske: 9,5 kg
Optimalna obremenitev: 115 kg
Maksimalna obremenitev: 150 kg
Smerniki: 1 sredinski
Maksimalni zračni tlak: 15 psi
Tehnologija: Lightweight Drop Stitch

Dodatne informacije

Teža 9,5 kg
EAN

6954521606873

EAN

Dobro je vedeti