race
AQUA-MARINA-Model-BT-21RA01-6-scaled
race
-40%

Aqua Marinanapihljiv SUP RACE 12’6″, BT-21RA01

Šifra: BT-21RA01
Razpoložljivost: Na zalogi
Dostava: 1 - 3 dni

Sup Race je dolg in ozek, a vseeno stabilen, da boste brez težav pridobili in vzdrževali hitrost.

399,00 

Najnižja cena v zadnjih 30 dneh: 619,00 

10 na zalogi

-
+
Šifra: BT-21RA01
Razpoložljivost: Na zalogi
Dostava: 1 - 3 dni

Oznake

[leanpay_product_page]

Opis

Aqua Marina vedno raziskuje, kako izdelati dirkalne supe, da bodo še bolj togi in lažji. S sezono 2021 predstavljajo Quadruple Stringer tehnologijo, to pomeni, da je na sprednji in zadnji strani ojačana s po dvema trakovoma, ki omogočata za kar 25-30% boljšo togost. Race je dolg in ozek, a vseeno stabilen, da boste brez težav pridobili in vzdrževali hitrost. Namenjen je izkušenim suparjem, saj je pravi tekmovalni stroj. Race je dvoslojna deska, ki bo s svojo obliko in zaradi razmerja med dolžino in širino, idealna za tiste, ki iščejo togo, stabilno in hitro desko. Za tiste, ki supajo že nekaj časa in se želijo morda preizkusiti v tem ali pa za tiste, ki so že izkušeni tekmovalci. Krajša verzija je dolga 381 cm, široka 69 cm in nosi največ 150 kg. Z letošnjo sezono ima deska tudi posodobljen dizajn in prepričani smo, da vas bo navdušila s svojim svežim izgledom!

Racing deske so zasnovane tako, da so primerne tako za napredne in izkušene uporabnike, kot za profesionalne športnike. Z unikatno koničasto obliko omogočajo hitro in dinamično drsenje po vodi. Kombinacija dodatne ojačitve in dvoslojnosti pomeni še bolj togo in lahko desko.
Skozi D-obročke lahko z lahkoto napeljete elastiko, ki bo vaš tovor ali prtljago držala pri miru. EVA podloga na sredini deske bo skrbela, da vam ne bo zdrsnilo, neoprenski ročaj pa za to, da boste desko brez problema nosili. Racing supi imajo tudi “kick-pad” – dvignjen zadnji del EVA-podloge, kamor se z zadnjo nogo lahko uprete, ko želite desko sunkovito obračati. Ker kompletu veslo ni priloženo, vam priporočamo nakup lažjih vesel, saj se bo na daljših turah zagotovo poznala njihova teža (npr. Solid, Carbon Guide/PRO/X). Ker se Race napihuje na 18 psi, vam bo zagotovo prav prišla tudi priložena dvosmerna zračna tlačilka.

Sup ima 1 leto garancije.

V kompletu: nahrbtnik, Double Action zračna tlačilka, 1 sredinski smernik, varnostna vrvica (leash), set za popravilo

Model: BT-21RA01
Prostornina: 320 L
Dimenzije (v cm): 381 x 69 x 15
Neto teža deske: 10,2 kg
Optimalna obremenitev: 115 kg
Maksimalna obremenitev: 150 kg
Smerniki: 1 sredinski dirkalni
Posebnosti: dvoslojna deska z dodatno ojačitvijo (Quadruple Stringer Technology)
Maksimalni zračni tlak: 18 psi

Dodatne informacije

Teža 10,2 kg
EAN

6954521606910

EAN

Dobro je vedeti

Hej, bodoči suparji in tisti, ki vas je za ta šport potrebno še malo prepričati! Supanje je najhitreje rastoči vodni šport – in to vsekakor ni presenetljivo. Je namreč kombinacija zabave in odlične rekreacije! Poleg deske potrebujete za supanje še nekaj dodatne opreme.