Intex OTROŠKI BAZEN 147 x 33 cm
Intex OTROŠKI BAZEN Ø 114cm x 25cm
Intex OTROŠKI BAZEN 147 x 33 cm

Intex OTROŠKI BAZEN Ø 114cm x 25cm

Šifra: 57412
Razpoložljivost: Na zalogi
Dostava:

Otroški bazen z napihljivim dnom je primeren za otroke od 3. leta starosti.

7,99 

10 na zalogi

-
+
Šifra: 57412
Razpoložljivost: Na zalogi
Dostava:

Oznake

Opis

Otroški bazen z napihljivim dnom je primeren za otroke od 3. leta starosti.  Zajamčena osvežitev v vročih poletnih dneh.

Dimenzije: 114 × 25 cm.

OPOZORILO: Izdelek ni primeren za otroke do 3. leta starosti, vsebuje majhne dele – nevarnost zadušitve.Pred uporabo izdelka natančno preberite navodila in opozorila na embalaži/izdelku ter ta navodila za uporabo. OPOZORILA: Izdelek se lahko uporablja samo pod nadzorom odrasle osebe. Nikoli ne puščajte otroka brez nadzora – nevarnost utopitve. Otroci se lahko utopijo v zelo majhni količini vode. Izpraznite bazen, ko ni v uporabi. Izdelek postavite vedno le na tla, ne postavljajte izdelka na površine, ki niso v nivoju tal. Izdelka ne uporabljajte v bližini ognja. Namenjeno samo domači uporabi. Za zunanjo uporabo

Dodatne informacije

Teža 1,5 kg
Premer (cm)

Teža (kg)

Oblika

Filtrirna črpalka

Dobro je vedeti

Pri TooMuch.si vemo, da prihajajo lahkotnejši časi, polni uživanja, sprostitve in druženja. Naš predlog za popestritev prihajajočih dni je enostaven – postavite si domači bazen! Včasih je opcij preveč, zato smo se odločili, da vam damo nekaj smernic za lažjo izbiro primernega bazena za vas in vašo družino.