Search
Close this search box.

Bazeni

Napihljivi bazeni so odlična rešitev za vse, ki si želite osvežitve v vročih poletnih dneh, ne da bi morali zapustiti udobje svojega doma. Na naši spletni strani ponujamo široko izbiro različnih napihljivih bazenov, ki so primerni za vso družino.

Bazeni so izdelani iz kakovostnih materialov, ki zagotavljajo dolgo življenjsko dobo in varnost pri uporabi. Napihljivi bazeni so enostavni za postavitev in shranjevanje, kar pomeni, da jih lahko zlahka pospravite, ko jih ne potrebujete več. Poleg tega so bazeni na voljo v različnih velikostih in oblikah, tako da lahko izberete tistega, ki najbolje ustreza vašim potrebam in prostoru, ki ga imate na voljo.

Med najbolj priljubljene napihljive bazene spadajo otroški bazeni z zabavnimi motivi, ki bodo zagotovo navdušili vaše najmlajše. Prav tako vam ponujamo večje bazene, primerne za odrasle, kjer se lahko sprostite in uživate v osvežilni vodi.

Če želite še bolj popestriti svojo izkušnjo z napihljivim bazenom, vam priporočamo, da si ogledate tudi našo ponudbo dodatkov, kot so napihljive blazine, vodne igrače in čistilni kompleti za bazene. Ne pozabite preveriti tudi naših nasvetov za vzdrževanje in čiščenje napihljivih bazenov, da bo vaš bazen vedno čist in varen za uporabo.

Ne čakajte več in si privoščite svoj napihljivi bazen za domačo uporabo. Uživajte v poletni osvežitvi kar v udobju svojega doma z našo pestro ponudbo napihljivih bazenov.

Kategorije

Znamke

  

Maksimalna nosilnost (kg)

Priporočena obremenitev (kg)

Prostornina (L)

Število uporabnikov

Tip

Filtrirna črpalka

Lopatka - Dimenzije D x Š (cm)

Lopatka - Material

Noge

Oblika

Palice

Premer (cm)

Pretok vode (L/h)

Razpon temp. ogrevanja (°C):

Ročaj - Debelina (mm)

Ročaj - Dolžina (cm)

Ročaj - Material

Ročaj - Premer (mm)

Št. Zračnih komor

Št. Zračnih šob

Število vzmeti

Temp. območje delovanja (°C):

Tla

  

Dolžina (cm)

Širina (cm)

Teža (kg)

Višina (cm)

Cena

-34%

Na zalogi

71,89