Search
Close this search box.

Masažni bazeni

Masažni bazeni za domačo uporabo so odlična izbira za vse, ki si želite razvajanja in sprostitve kar v udobju lastnega doma. Pestra ponudba masažnih bazenov vam omogoča, da izberete prav tisti bazen, ki bo najbolje ustrezal vašim potrebam in željam.

Masažni bazeni so namenjeni sprostitvi, razvajanju in uživanju ter vam omogočajo, da se po napornem dnevu sprostite in si privoščite prijetno masažo. Jacuzzi je opremljen z močnimi masažnimi šobami, ki poskrbijo za popolno sprostitev mišic in telesa. Uživajte v mehurčkih in nežni masaži, ki bo odplaknila stres in napetost.

V naši ponudbi boste našli bazene različnih velikosti in oblik, tako da boste lahko izbrali tistega, ki se bo najlepše zlil z okolico vašega doma. Masažni bazeni so izdelani iz kakovostnih materialov, ki zagotavljajo dolgo življenjsko dobo in enostavno vzdrževanje.

Ne zamudite priložnosti za nakup masažnega bazena (jacuzzija), s katerim boste svoj dom spremenili v oazo miru in sprostitve. Oglejte si našo ponudbo in se prepričajte o številnih prednostih, ki jih prinašajo masažni bazeni za domačo uporabo.

Znamke

  

Maksimalna nosilnost (kg)

Priporočena obremenitev (kg)

Prostornina (L)

Število uporabnikov

Tip

Filtrirna črpalka

Lopatka - Dimenzije D x Š (cm)

Lopatka - Material

Noge

Oblika

Palice

Premer (cm)

Pretok vode (L/h)

Razpon temp. ogrevanja (°C):

Ročaj - Debelina (mm)

Ročaj - Dolžina (cm)

Ročaj - Material

Ročaj - Premer (mm)

Št. Zračnih komor

Št. Zračnih šob

Število vzmeti

Temp. območje delovanja (°C):

Tla

  

Dolžina (cm)

Širina (cm)

Teža (kg)

Višina (cm)

Cena