Search
Close this search box.

Kajaki

Kajaki so postali zelo priljubljeni med ljubitelji vodnih športov in vseh, ki želijo preživeti čas na vodi. Kajaki so lahki, prenosljivi in enostavni za uporabo, zato so idealna izbira za rekreativne uporabnike in tiste, ki iščejo bolj praktično rešitev za veslanje.

Na naši spletni strani ponujamo široko paleto napihljivih kajakov različnih blagovnih znamk in modelov. Naši kajaki so izdelani iz visokokakovostnih materialov, ki zagotavljajo dolgo življenjsko dobo in odpornost proti obrabi. Poleg tega imajo naši kajaki udobne sedeže, stabilno zasnovo in dobro vodljivost, kar vam omogoča varno in prijetno veslanje.

V naši ponudbi boste našli kajake za eno, dve ali več oseb, ki so primerni za različne namene, kot so rekreacija, ribolov, izleti ali celo zahtevnejše vodne športe. Poleg kajakov ponujamo tudi različne dodatke, kot so vesla, črpalke, varnostni jopiči in torbe za prenašanje, kar vam omogoča, da izberete popolno opremo za vaše potrebe.

Nakup napihljivega kajaka je odlična naložba za vse, ki želijo raziskovati naravo in uživati v vodnih avanturah. Oglejte si našo ponudbo in poiščite kajak, ki vam najbolj ustreza.

Znamke

  

Maksimalna nosilnost (kg)

Priporočena obremenitev (kg)

Prostornina (L)

Število uporabnikov

Tip

Filtrirna črpalka

Lopatka - Dimenzije D x Š (cm)

Lopatka - Material

Noge

Oblika

Palice

Premer (cm)

Pretok vode (L/h)

Razpon temp. ogrevanja (°C):

Ročaj - Debelina (mm)

Ročaj - Dolžina (cm)

Ročaj - Material

Ročaj - Premer (mm)

Št. Zračnih komor

Št. Zračnih šob

Število vzmeti

Temp. območje delovanja (°C):

Tla

  

Dolžina (cm)

Širina (cm)

Teža (kg)

Višina (cm)

Cena