Search
Close this search box.

Sup

Sup deska je odlična izbira za vse ljubitelje vodnih športov, ki želijo raziskovati in uživati na vodi. V naši spletni trgovini ponujamo širok nabor sup desk, primerne za različne potrebe in sposobnosti.

Ponujamo tri glavne tipe sup desk: all-around, touring in race. All-around sup deske so večnamenske in primerne za začetnike ter tiste, ki želijo deskati na mirnih vodah ali valovih. Touring sup deske so zasnovane za daljše razdalje in so primerne za vse, ki želijo preživeti več časa na vodi, raziskovati ali pa se ukvarjati s sup jogo. Race sup deske pa so namenjene hitrosti in tekmovalcem, ki želijo izboljšati svoje čase in rezultate.

Pri izbiri sup deske je pomembno upoštevati nekaj ključnih dejavnikov, kot so vaša teža, višina, raven izkušenj in predvidena uporaba. Za začetnike priporočamo večje, širše deske, ki nudijo boljšo stabilnost. Izkušeni uporabniki pa lahko izbirate med manjšimi in hitrejšimi deskami.

V naši spletni trgovini boste našli kakovostne sup deske priznanih blagovnih znamk, kot so Aqua Marina, Skiffo, Coasto, Pure Air, Wattsup ali Zray. Ne glede na vaše želje in potrebe boste zagotovo našli popolno sup desko za nepozabne vodne avanture. Ne pozabite dopolniti svoje opreme z veslom, neoprensko obleko, čelado in drugimi dodatki.

Znamke

  

Maksimalna nosilnost (kg)

Priporočena obremenitev (kg)

Prostornina (L)

Število uporabnikov

Tip

Filtrirna črpalka

Lopatka - Dimenzije D x Š (cm)

Lopatka - Material

Noge

Oblika

Palice

Premer (cm)

Pretok vode (L/h)

Razpon temp. ogrevanja (°C):

Ročaj - Debelina (mm)

Ročaj - Dolžina (cm)

Ročaj - Material

Ročaj - Premer (mm)

Št. Zračnih komor

Št. Zračnih šob

Število vzmeti

Temp. območje delovanja (°C):

Tla

  

Dolžina (cm)

Širina (cm)

Teža (kg)

Višina (cm)

Cena

-40%

Na zalogi

239,00 

-37%

Na zalogi

259,00