Pooblaščeni servis Aqua Marina, Too Much, Zray, Skiffo in Coasto SUP desk, trampolinov, MSpa masažnih bazenov, Intex bazenov in dodatne opreme:

Kontakt:
SAMUI d.o.o.;
Čeplje 10, 3305 Vransko;
Tel: 03 705 52 70;
E-mail: info@toomuch.si

TooMuch SUP, Trampolini in bazeni - servis supa 1200x352 1

KDAJ JE POTREBEN SERVIS SUP-a

Kdaj SUP pripeljati na servis, je odvisno od različnih dejavnikov. Mednje zagotovo spada nakup novega SUP-a in začetek oziroma konec SUP-arske sezone. Poleg tega je servis priporočljiv oz. nujen, če opazite, da ima SUP poškodbo.

Eden od dejavnikov so tudi pogoji in lokacija kjer ste oz., boste SUP-ali.

POPRAVILO NAPIHLJIVIH SUP-OV

Nesreča nikoli ne počiva in tudi tvojemu SUP-u se lahko kljub pazljivosti in lepemu ravnanju hitro zgodi kaj nepredvidljivega.
Skupaj bomo preverili, v kakšnem stanju je vaša SUP oprema, in izbrali najprimernejši servis.

S SUPI IMAMO VELIKO IZKUŠENJ

V letih dela z napihljivimi SUP-i in SUP opremo smo se naučili marsikaj o materialih in sami tehnologiji izdelave SUP-ov ter imamo tudi s popravili SUP-ov in SUP opreme že veliko izkušenj. Preluknjan SUP, odlepljeni smerniki, odlepljena nedrseča podlaga, poškodovan ročaj, … z marsičem smo se že srečali in marsikatero napako je mogoče popraviti.

KATERE VRSTE POPRAVIL IZVAJAMO?

Popravimo različne vrste poškodb na SUP-ih in SUP opremi različnih proizvajalcev: uhajanje zraka na različnih mestih na SUP-u, zamenjava ventila, popravilo različnih poškodb smernikov, popravilo različnih poškodb ročajev na SUP-u, popravilo različnih poškodb tlačilk, popravilo različnih poškodb na veslih, popravilo različnih poškodb na (napihljivih) jadrih, ostale poškodbe.

Ker nam je pomembno, da si brez svoje SUP opreme čim manj časa, si prizadevamo vsako popravilo SUP-a ali SUP opreme izvesti hitro, predvsem pa natančno.

TooMuch SUP, Trampolini in bazeni - AQUA MARINA Model BT 21COP 12

NA KAKŠEN NAČIN POPRAVILO POTEKA?

SUP ali SUP opremo prinesete (ali pošljete) v SAMUI d.o.o.;
Čeplje 10, 3305 Vransko;
Tel: 03 705 52 70;
E-mail: info@toomuch.si

Opremo prevzamemo, naš serviser pa se potrudi, da popravilo izvede v čim krajšem času. Obvestilo o opravljenem popravilu prejmete preko vpisanega maila takoj, ko je popravilo zaključeno.

CENA POPRAVILA

Cena popravila se najpogosteje giblje do 50 EUR. Je pa seveda odvisna od vrste poškodbe in jo zato lahko določimo šele ob pregledu nastale poškodbe.

KONTAKT

Za kakršnokoli vprašanje v zvezi s popravilom SUP-ov ali SUP opreme smo vam na voljo SAMUI d.o.o.;
Čeplje 10, 3305 Vransko;
Tel: 03 705 52 70;
E-mail: info@toomuch.si

SERVISERJEV NASVET

»Pomembno je, da po SUP-anju sperete s sladko vodo, očistite in obrišete SUP, s čimer se izognete prekomerni izpostavitvi soli. Umaknite SUP v senco. SUP hranite v hladnem, suhem in zračnem prostoru, najbolje dobro očiščenega kar v SUP nahrbtniku ali torbi«