Search
Close this search box.
Aqua Marina Peace 2023
AQUA MARINA-SUP-PEACE(BT-23PC)-front
AQUA MARINA-SUP-PEACE(BT-23PC)-back
AQUA MARINA-SUP-PEACE(BT-23PC)-side
AQUA-MARINA-SUP-PEACEBT-23PC-detail-1
AQUA MARINA-SUP-PEACE(BT-23PC)-detail (2)
AQUA MARINA-SUP-PEACE(BT-23PC)-detail (3)
AQUA MARINA-SUP-PEACE(BT-23PC)-detail (5)
AQUA MARINA-SUP-PEACE(BT-23PC)-detail (6)
AR_07659
AR_07917
Aqua Marina Peace 2023
-10%

Aqua Marina napihljiva deska Peace 8’2”, BT-23PC

Šifra: BT-23PC
Razpoložljivost: Na zalogi
Dostava: 1 - 3 dni

Napihljiva deska Peace, dimenzij 250 × 90 × 15 cm in nosilnosti 150 kg je zaradi svoje edinstvene pravokotne oblike namenjena vsem, ki obožujejo jogo oz. fitnes vadbo.

429,00 

Najnižja cena v zadnjih 30 dneh: 479,00 

1 na zalogi

Šifra: BT-23PC
Razpoložljivost: Na zalogi
Dostava: 1 - 3 dni

Oznake

[leanpay_product_page]

Opis

Za vse, ki bi na vodi radi tudi izvajali tudi jogo in ostale fitnes vaje, je Aqua Marina naredila platformo Peace, ki je del serije FITNESS, katera je bila zasnovana prav za iskanje ravnovesja in izboljšanje moči z vadbo na vodi.

Poiščite in preizkusite svoje ravnotežje tudi na vodi! Z napihljivo desko/platformo Peace je to zabavno in enostavno. Enostavno jo napihnite in pričnite z edinstveno vadbo. Z njo povečate težavnost svojih osnovnih vaj in hkrati poiščite svoj notranji mir. Edinstvena oblika deske, ki spominja na klasično joga blazino, poskrbi za odlično stabilnost. Idealna je za uporabo v bazenih in mirnejših vodah.

Peace odlikuje Drop Stitch Light tehnologija, ki poskrbi, da je deska lahka in tako enostavna za transport, kljub temu pa njena trdnost ni vprašljiva. Zavoljo svoje oblike se odlično obnese pri zagotavljanju stabilnosti in nudi zelo veliko prostora za izvajanje vaj.

Deska je opremljena z novo elastiko RED STRAP, ki poskrbi za varno prenašanje opreme, ki jo potrebujete pri vadbi. EVA podloga z novim vzorcem peščene plaže poskrbi za odličen oprijem, da vam na deski tudi med vadbo ne drsi. Priložen ima tudi poseben trak za nošenje 2 v 1, s pomočjo katerega boste SUP brez problema nosili na rami, in sicer napihnjenega ali pa izpraznjenega. Za dodatno pomoč pri vadbi pa lahko uporabite tudi trpežne in udobne neoprenske ročaje, ki se nahajajo na sprednji in zadnji strani deske.

EKOLOŠKO USMERJENI!

Aqua Marina se tudi zavzema za naše okolje, za ohranjanje oceanov in trajnostne materiale, zato uporablja recikliran papir in pri proizvodnji ne uporablja lepila pač pa za združitev dveh delov uporablja posebno tehniko varjenja in toplotnega taljenja. Prav tako za najmanjši okoljski odtis za  tiskanje uporablja tehnologijo digitalnega tiska. Da so res okoljevarstveno naravnani, dokazujejo tudi z povsem novim nahrbtnikom CIRCUPACK, ki je priložen v paketu in je 100% izdelan iz plastičnih odpadkov. S tem so zmanjšali porabo vode za 20%, porabo energije za 50% in CO2 emisije za kar 60%!

Tehnične specifikacije:

  • Dimenzije: 350 × 90 × 15 cm // 8’2” x 35” x 6”
  • Teža: 9 kg
  • Volumen: 340 l
  • Optimalna nosilnost: 130 kg
  • Maksimalna nosilnost: 150 kg
  • Zračni tlak: 15 psi

Vsebina kompleta:

  • deska
  • Tlačilka Double Action Liquid Air V1
  • Trak za nošenje 2 v 1
  • Nahrbtnik CIRCUPACK

Uradna stran: https://www.aquamarina.com/products/fitness/dhyana

Garancija: 2 leti

Dodatne informacije

Teža 9 kg
EAN

6954521607924

Dobro je vedeti

Pri TooMuch.si vemo, da prihajajo lahkotnejši časi, polni uživanja, sprostitve in druženja. Naš predlog za popestritev prihajajočih dni je enostaven – postavite si domači bazen! Včasih je opcij preveč, zato smo se odločili, da vam damo nekaj smernic za lažjo izbiro primernega bazena za vas in vašo družino.

Morda vas tudi zanima