Search
Close this search box.

Izposoja Supa

Doživite morje, jezera ali reke v novi perspektivi in popestrite svoje poletne počitnice. Potrebujete SUP-, veslo in malo ravnotežja.

SUP-anje je trenutno ena od najzabavnejših in najenostavnejših rekreacij, primerna tako za mlajše kot starejše, ki svoj prosti čas radi preživljajo v naravi.

Slovenija z okolico ponuja številne možnosti za SUP-anje. To je lahko reka, ali katero od okoliških jezer, kjer je ta aktivnost dovoljena. S SUP-om pa se lahko odpravite tudi na morje, saj v prtljažniku ne zavzame veliko prostora.

Pokličite nas in že danes rezervirajte SUP za vaše dogodivščine.

Pri SUP-anju aktivirate celo telo in v eni uri porabite več kalorij kot pri številnih drugih športih. Ne pridobivate samo na moči, ampak izboljšujete tudi vzdržljivost in ravnotežje, zato boste z rednim SUP-anjem hitro prišli v formo. Povrh vsega se pri SUP-anju izognete sedenju, ki, kot kažejo raziskave, škoduje našemu zdravju.

Znano je, da voda pomirja in zmanjšuje stres. Povežite se z naravo, prisluhnite pomirjujočemu drsenju vašega SUP-a po vodni gladini in se prepustite ritmičnemu gibanju. Z vsakim zaveslajem boste bolj sproščeni in umirjeni.

Kjer koli je voda, tam lahko SUP-ate, pa naj si bo to morje, jezero ali reka. Ker je SUP dovolj lahek, ga lahko skupaj z veslom preprosto odnesete do želene lokacije in se tam odpravite v vodo.
Ker na SUP-u stojite in mirno veslate, boste okoli sebe odkrili veliko več, kot pa če sedite v čolnu: dogajanje v okolici, valove, ki se vam približujejo, življenje na morskem dnu … Veslanje na SUP-u vam svet okoli vas predstavi v povsem novi luči.

 

Sončenje na plaži je stvar preteklosti. Odveslajte stran od vrveža na obali in se ob nežnem valovanju morja prepustite sončnim žarkom. Ker čas na SUP-u kar beži, ne pozabite na zaščito pred soncem.

 

SUP-anje je šport in življenjski slog, ki vas loči le zaveslaj od male ali velike avanture.

 

Se vidimo na vodi!

Kontakti in lokaciji izposoje SUP-a

Too Much shop (Fužine, nad gostilno Jurman)
Zaloška cesta 151
1000 Ljubljana

Telefon: +386 70 338 841
E-naslov: info@toomuch.si

Too Much shop Vransko
Čeplje 10
3305 Vransko

Telefon: +386 41 72 42 72
E-naslov: mi2vransko@siol.net