Search
Close this search box.

Sup in oprema

Če iščete kakovostno opremo za supanje, ste na pravem mestu. V ponudbi imamo različne vrste sup desk, ki so primerne za vse potrebe in želje. Ne glede na to, ali ste začetnik ali izkušen supar, boste v naši ponudbi našli pravo sup desko zase.

Poleg sup desk ponujamo tudi širok izbor sup vesel, ki so ključnega pomena za uspešno supanje. Naša sup vesla so izdelana iz kakovostnih materialov, kot so aluminij, karbon ali plastika, in so lahko nastavljiva, kar omogoča prilagoditev vesla vaši višini in slogu supanja.

Da bi bila vaša sup izkušnja kar se da udobna, vam ponujamo tudi sup tlačilke in sup torbe. Sup tlačilke vam omogočajo hitro in enostavno napihovanje vaše napihljive sup deske, sup torbe pa so odlična rešitev za prenašanje in shranjevanje vaše sup opreme.

Ne pozabimo na oblačila za supanje, ki so prav tako pomembna za vaše udobje na vodi. Na voljo imamo različna oblačila za supanje, kot so mokre obleke, neoprenske hlače in jakne ter zaščitna oblačila, ki vas bodo zaščitila pred soncem in vetrom.

Kategorije

Znamke

  

Maksimalna nosilnost (kg)

Priporočena obremenitev (kg)

Prostornina (L)

Število uporabnikov

Tip

Filtrirna črpalka

Lopatka - Dimenzije D x Š (cm)

Lopatka - Material

Noge

Oblika

Palice

Premer (cm)

Pretok vode (L/h)

Razpon temp. ogrevanja (°C):

Ročaj - Debelina (mm)

Ročaj - Dolžina (cm)

Ročaj - Material

Ročaj - Premer (mm)

Št. Zračnih komor

Št. Zračnih šob

Število vzmeti

Temp. območje delovanja (°C):

Tla

  

Dolžina (cm)

Širina (cm)

Teža (kg)

Višina (cm)

Cena

-44%

Na zalogi

49,99 

-33%

Na zalogi

99,99