Grouper-1
-26%

Too Much napihljiv SUP GROUPER 10’6″

Šifra: TM-GROUPER
Razpoložljivost: Na zalogi
Dostava: 1 - 3 dni

Grouper je sup nove znamke Too Much, idealen za rekreativce.

259,00 

Najnižja cena v zadnjih 30 dneh: 189,00 

237 na zalogi

-
+
Šifra: TM-GROUPER
Razpoložljivost: Na zalogi
Dostava: 1 - 3 dni

Oznake

[leanpay_product_page]

Opis

Grouper je sup nove znamke Too Much, idealen za rekreativce. Na supu ni nikoli preveč zabave! Ta deska je oblikovana za rezanje valov, pa tudi za daljše ture. Če želite s supom odkrivati skrite kotičke jezer in morskih zalivov, je Grouper idealen sup za vas. S svojim razmerjem med dolžino in širino je popoln tudi za težje veslače, saj ima kar 100 kg optimalne in 130 kg maksimalne nosilnosti. Sup je primeren za največ enega odraslega in enega otroka. Grouper je enoslojen sup in zaradi tega tudi izredno lahek. Supu pripadata en snemljiv sredinski smernik in 3-delno nastavljivo aluminijasto veslo. Skozi D-obročke lahko z lahkoto napeljete elastiko, ki bo vaš tovor ali prtljago držala pri miru. EVA podloga na sredini deske bo skrbela, da vam ne bo zdrsnilo, neoprenski ročaj pa za to, da boste desko brez problema nosili.

V kompletu: torba za prenašanje, zračna tlačilka, 1 sredinski smernik, aluminijasto razstavljivo in nastavljivo veslo, varnostna vrvica (leash), komplet za popravila

Sup ima 1 leto garancije.

Model: GROUPER 10’6”
Dimenzije (v cm): 320 x 81 x 15
Tehnologija: Single Layer (enoslojna deska)
Neto teža deske: 8,4 kg
Optimalna obremenitev: 100 kg
Maksimalna obremenitev: 130 kg
Smerniki: 1 sredinski
Maksimalni zračni tlak: 15 psi

Dodatne informacije

Teža 11,6 kg
EAN

3831119107093

EAN

Dobro je vedeti

Supanje je zabava za vso družino, supate lahko s prijatelji, sami, s svojimi štirinožci,… obenem pa je veslanje na SUPu izredno koristno za vaše zdravje! Ker je ohranjanje zdravja in krepitev imunskega sistema vedno bolj pomembno, bomo spodaj našteli nekaj pozitivnih učinkov, ki jih ima supanje na vaše zdravje.