Search
Close this search box.
Aqua Marina Hyper 2023
AQUA MARINA-SUP-HYPER(BT-23HY01)-front
AQUA MARINA-SUP-HYPER(BT-23HY01)-back
AQUA MARINA-SUP-HYPER(BT-23HY01)-side
AQUA-MARINA-SUP-HYPER-detail-12
AQUA MARINA-SUP-HYPER-detail (13)
AQUA MARINA-SUP-HYPER-detail (16)
AQUA MARINA-SUP-HYPER-detail (9)
AQUA MARINA-SUP-HYPER-detail (17)
AQUA MARINA-SUP-HYPER-detail (5)
AQUA MARINA-SUP-HYPER-detail (2)
AR_02061
AR_01514
Aqua Marina Hyper 2023
-8%

Aqua Marina napihljiv SUP HYPER 11’6”, BT-23HY01

Šifra: BT-23HY01
Razpoložljivost: Na zalogi
Dostava: 1 - 3 dni

Potovalna SUP deska Hyper, dimenzij 350 × 79 × 15 cm in nosilnosti 150 kg. Zasnovana je posebno za veslače, ki se z desko radi odpravijo tudi na daljše ture in ki radi veslajo po jezerih, mirnejših rekah in na morju.

569,00 

Najnižja cena v zadnjih 30 dneh: 619,00 

2 na zalogi

-
+
Šifra: BT-23HY01
Razpoložljivost: Na zalogi
Dostava: 1 - 3 dni

Oznake

[leanpay_product_page]

Opis

Raziskovanje z napihljivo desko je zelo zabavno, poleg tega pa poskrbi še za zdravje, saj vas ohranja v formi. Za vse, ki iščete zanesljivo desko, primerno tudi za daljša raziskovanja, je Aqua Marina naredila SUP Hyper,  ki je del serije TOURING. Namenjen je vsem, ki radi raziskujejo in ki cenijo desko, ki je hitra, okretna in odlično drži smer.

Hyper ponuja potovalno obliko in ga odlikuje Double Chamber tehnologija. To pomeni, da ima deska dve komori. Manjša, notranja komora nudi 48 l prostornine in poskrbi za dodatno varnost. Z njo brez napora premagujte tudi večje razdalje, saj zavoljo svoje oblike in dodatnega prednjega smernika, omogoča hitrost, izjemno drsenje in manevriranje. Oblika omogoča tudi boljši nadzor in gladko veslanje.

Ker na daljših turah potrebujete tudi več prtljage ima deska elastike za prevažanje prtljage tako na prednjem, kot tudi zadnjem delu. EVA podloga poskrbi za dober oprijem, da vam na deski ne drsi. Za lažje manevriranje ima deska na zadnji strani tudi rahlo dvignjeno EVA podlogo (kick pad). Za lažje nošenje poskrbi tudi udoben neoprenski ročaj na sredini deske.

Na deski se nahajajo tudi štirje D-obročki v katere lahko vpnete sedež za SUP (ni priložen) in tako spremenite svojo desko v kajak. Hyper se ponaša tudi z novim patentiranim sistemom za namestitev smernika (SAFS), ki poskrbi za hitro in varno namestitev

EKOLOŠKO USMERJENI!

Aqua Marina se tudi zavzema za naše okolje, za ohranjanje oceanov in trajnostne materiale, zato uporablja recikliran papir in pri proizvodnji ne uporablja lepila pač pa za združitev dveh delov uporablja posebno tehniko varjenja in toplotnega taljenja. Prav tako za najmanjši okoljski odtis za  tiskanje uporablja tehnologijo digitalnega tiska. Da so res okoljevarstveno naravnani, dokazujejo tudi z povsem novim nahrbtnikom CIRCUPACK, ki je priložen v paketu in je 100% izdelan iz plastičnih odpadkov. S tem so zmanjšali porabo vode za 20%, porabo energije za 50% in CO2 emisije za kar 60%!

Tehnične specifikacije:

 • Dimenzije: 350 × 79 × 15 cm // 11’6” x 31” x 6”
 • Teža: 11,5 kg
 • Volumen: 330 l
 • Optimalna nosilnost: 130 kg
 • Maksimalna nosilnost: 150 kg
 • Zračni tlak: 15 psi (zunanja komora) // 10 psi (notranja komora)

Vsebina kompleta:

 • SUP deska
 • Tlačilka Double Action Liquid Air V2
 • Varnostna vrvica
 • Smernik
 • Nahrbtnik CIRCUPACK

Uradna stran: https://www.aquamarina.com/products/touring/hyper/

 

Garancija: 2 leti

Dodatne informacije

Teža 11,5 kg
EAN

6954521607887

EAN

Dobro je vedeti

Supanje je zabava za vso družino, supate lahko s prijatelji, sami, s svojimi štirinožci,… obenem pa je veslanje na SUPu izredno koristno za vaše zdravje! Ker je ohranjanje zdravja in krepitev imunskega sistema vedno bolj pomembno, bomo spodaj našteli nekaj pozitivnih učinkov, ki jih ima supanje na vaše zdravje.

Morda vas tudi zanima