SUP-04-phdex3veaea2l3ctac87ebwqzc0xj0qpu6dr2fhce8
Aqua-Marina-Model-BT-22RE-13
Aqua-Marina-Model-BT-22RE-1
SUP-04-phdex3veaea2l3ctac87ebwqzc0xj0qpu6dr2fhce8
-5%

Aqua Marina napihljiv SUP RACE ELITE 14’0″, BT-22RE

Šifra: BT-22RE
Razpoložljivost: Na zalogi
Dostava: 1 - 3 dni

LETOŠNJA NOVOST – Najhitrejša Aqua Marina Racing deska! S prejšnjo sezono je Aqua Marina predstavila Quadruple Stringer tehnologijo. Letos predstavlja novo Racing desko RACE ELITE, ki je na sprednji in zadnji strani ojačana s po dvema karbonskima trakovoma, ki omogočata, da je sup kar 25-30% bolj tog, odzivnost pa je boljša za kar 60%.

949,00 

Najnižja cena v zadnjih 30 dneh: 549,00 

7 na zalogi

-
+
Šifra: BT-22RE
Razpoložljivost: Na zalogi
Dostava: 1 - 3 dni

Oznake

[leanpay_product_page]

Opis

LETOŠNJA NOVOST – Najhitrejša Aqua Marina Racing deska! S prejšnjo sezono je Aqua Marina predstavila Quadruple Stringer tehnologijo. Letos predstavlja novo Racing desko RACE ELITE, ki je na sprednji in zadnji strani ojačana s po dvema karbonskima trakovoma, ki omogočata, da je sup kar 25-30% bolj tog, odzivnost pa je boljša za kar 60%. Race ELITE je dolga, še bolj koničasta in še ožja deska od ostalih dveh dirkalnih. Ima pa pri straneh dvignjeno EVA podlogo, da je stabilnost boljša, obenem pa boste brez težav pridobili in vzdrževali hitrost. Namenjen je izkušenim suparjem, saj je pravi tekmovalni stroj. Race ELITE je dvoslojna deska za vse, ki supajo na bolj profesionalnem nivoju.

Racing deske so zasnovane tako, da so primerne tako za napredne in izkušene uporabnike, kot za profesionalne športnike. Z unikatno koničasto obliko omogočajo hitro in dinamično drsenje po vodi. Kombinacija dodatne ojačitve in dvoslojnosti pomeni še bolj togo in lahko desko.
Skozi D-obročke lahko z lahkoto napeljete elastiko, ki bo vaš tovor ali prtljago držala pri miru. EVA podloga na sredini deske z dvignjenimi stranicami bo skrbela, da vam ne bo zdrsnilo, neoprenski ročaj pa za to, da boste desko brez problema nosili. Racing supi imajo tudi “kick-pad” – dvignjen zadnji del EVA-podloge, kamor se z zadnjo nogo lahko uprete, ko želite desko sunkovito obračati. Ker kompletu veslo ni priloženo, vam priporočamo nakup lažjih vesel, saj se bo na daljših turah zagotovo poznala njihova teža (npr. Solid, Carbon Guide/PRO/X). Ker se Race Elite napihuje na 18 psi, vam bo zagotovo prav prišla tudi priložena izboljšana dvosmerna zračna tlačilka Liquid Air V2.

Sup ima 1 leto garancije.

V kompletu: nahrbtnik, Double Action Liquid Air V2 zračna tlačilka, 1 sredinski smernik, varnostna vrvica (leash), set za popravilo

Model: BT-22RE
Prostornina: 320 L
Dimenzije (v cm): 427 x 63,5 x 15
Neto teža deske: 11,2 kg
Optimalna obremenitev: 115 kg
Maksimalna obremenitev: 150 kg
Smerniki: 1 sredinski dirkalni
Posebnosti: dvoslojna deska z dodatno karbonsko ojačitvijo (Quadruple Stringer Technology)
Maksimalni zračni tlak: 18 psi
Barva: rdeča

Dodatne informacije

Teža 11,2 kg
Dimenzije 45 × 33 × 75 cm
EAN

6954521607207

EAN

Dobro je vedeti

Supanje je zabava za vso družino, supate lahko s prijatelji, sami, s svojimi štirinožci,… obenem pa je veslanje na SUPu izredno koristno za vaše zdravje! Ker je ohranjanje zdravja in krepitev imunskega sistema vedno bolj pomembno, bomo spodaj našteli nekaj pozitivnih učinkov, ki jih ima supanje na vaše zdravje.