Intex 29005 filtrna kartuša tip B - 14 x 25 cm

Intex 29005 filtrna kartuša tip B – 14 x 25 cm

Šifra: 29005
Razpoložljivost: Na zalogi
Dostava: 3 - 5 dni

Redna skrb za čistočo vode v bazenu je ključnega pomena.

9,99 

44 na zalogi

-
+
Šifra: 29005
Razpoložljivost: Na zalogi
Dostava: 3 - 5 dni

Oznake

[leanpay_product_page]

Opis

Intex filtrirna kartuša tipa B

bo poskrbela, da bo voda v vašem Intex bazenu vedno čista in sveža. Primerna je za uporabo s filtrirnimi črpalkami 28633 in 28634.

Glavna skrb pri vzdrževanju bazena je skrb za čistočo vode. To dosežemo z redno kontrolo pH vrednosti, ustreznim kemičnim nadzorom vode in uporabo filtrirne črpalke.*

Ta kartuša se uporablja s filtrirnimi črpalkami modela C2500. Kartuša je izdelana iz posebnega Dacron poliestrskega papirja, ki je robusten, obenem pa enostaven za čiščenje pod tekočo vodo in odlično opravi nalogo filtriranja.

Za najboljšo učinkovitost filtrirno kartušo očistite vsak teden in zamenjajte enkrat na 14 dni, oz. prej, če je to potrebno – odvisno od obremenitve vode.

  • Dimenzije
    • višina: 25,4 cm
    • premer: 14,7 cm
    • premer luknje: 5 cm

*Več o vzdrževanju čistoče vode in higienskih standardih si preberite v navodilih, ki so priložena vaši filtrirni črpalki.

Dodatne informacije

Teža 0,42 kg
EAN

Dobro je vedeti

Supanje je zabava za vso družino, supate lahko s prijatelji, sami, s svojimi štirinožci,… obenem pa je veslanje na SUPu izredno koristno za vaše zdravje! Ker je ohranjanje zdravja in krepitev imunskega sistema vedno bolj pomembno, bomo spodaj našteli nekaj pozitivnih učinkov, ki jih ima supanje na vaše zdravje.