Search
Close this search box.
57412_Sunset_Pool_Shahalam.compk___4_
61zK8g8xEzL._SL1000_
57412_Sunset_Pool_Shahalam.compk___4_
-38%

Intex OTROŠKI BAZEN Ø 114cm x 25cm 57412

Šifra: 57412
Razpoložljivost: Na zalogi
Dostava: 3 - 7 dni

Otroški bazen z napihljivim dnom je primeren za otroke od 3. leta starosti.

4,99 

Najnižja cena v zadnjih 30 dneh: 7,99 

8 na zalogi

-
+
Šifra: 57412
Razpoložljivost: Na zalogi
Dostava: 3 - 7 dni

Oznake

[leanpay_product_page]

Opis

Otroški bazen z napihljivim dnom je primeren za otroke od 3. leta starosti.  Zajamčena osvežitev v vročih poletnih dneh.

Dimenzije: 114 × 25 cm.

OPOZORILO: Izdelek ni primeren za otroke do 3. leta starosti, vsebuje majhne dele – nevarnost zadušitve.Pred uporabo izdelka natančno preberite navodila in opozorila na embalaži/izdelku ter ta navodila za uporabo. OPOZORILA: Izdelek se lahko uporablja samo pod nadzorom odrasle osebe. Nikoli ne puščajte otroka brez nadzora – nevarnost utopitve. Otroci se lahko utopijo v zelo majhni količini vode. Izpraznite bazen, ko ni v uporabi. Izdelek postavite vedno le na tla, ne postavljajte izdelka na površine, ki niso v nivoju tal. Izdelka ne uporabljajte v bližini ognja. Namenjeno samo domači uporabi. Za zunanjo uporabo

Dodatne informacije

Teža 0,98 kg
Premer (cm)

Teža (kg)

Oblika

Filtrirna črpalka

Dobro je vedeti

Supanje je zabava za vso družino, supate lahko s prijatelji, sami, s svojimi štirinožci,… obenem pa je veslanje na SUPu izredno koristno za vaše zdravje! Ker je ohranjanje zdravja in krepitev imunskega sistema vedno bolj pomembno, bomo spodaj našteli nekaj pozitivnih učinkov, ki jih ima supanje na vaše zdravje.

Morda vas tudi zanima