Search
Close this search box.

Rezervni deli za trampoline

Rezervni deli za trampoline so ključnega pomena za varnost in dolgotrajno uporabo vašega trampolina. Ponujamo široko paleto kakovostnih rezervnih delov za trampoline različnih velikosti in oblik. V naši ponudbi boste našli vse, kar potrebujete za popravilo ali nadgradnjo vašega trampolina, kot so:

Vzmeti: te so ključnega pomena za odskočnost trampoline. V naši ponudbi so na voljo vzmeti različnih dolžin in debelin, ki se prilegajo vašemu modelu trampolina.
Zaščitni obroči: ti so pomembni za varnost uporabnikov, saj preprečujejo padce in poškodbe. Na voljo so v različnih barvah in materialih, ki se prilegajo vašemu modelu trampolina.
Mreže: zagotavljajo varnost uporabnikov med skakanjem, saj preprečujejo padec iz trampolina. Na voljo so v različnih velikostih in materialih, primerne za vašo trampolino.
Ostali dodatki: v naši ponudbi najdete tudi različne dodatke, kot so lestve, sidra, pokrivala za zaščito pred vremenskimi vplivi in druge pripomočke za enostavno vzdrževanje vašega trampolina.

Znamke

  

Maksimalna nosilnost (kg)

Priporočena obremenitev (kg)

Prostornina (L)

Število uporabnikov

Tip

Filtrirna črpalka

Lopatka - Dimenzije D x Š (cm)

Lopatka - Material

Noge

Oblika

Palice

Premer (cm)

Pretok vode (L/h)

Razpon temp. ogrevanja (°C):

Ročaj - Debelina (mm)

Ročaj - Dolžina (cm)

Ročaj - Material

Ročaj - Premer (mm)

Št. Zračnih komor

Št. Zračnih šob

Število vzmeti

Temp. območje delovanja (°C):

Tla

  

Dolžina (cm)

Širina (cm)

Teža (kg)

Višina (cm)

Cena

-10%

Na zalogi

22,49